Condius

Bij projectontwikkelaar Condius vindt u vastgoedprojecten op uw maat. Verkavelingen realiseren zij met oog voor esthetiek, functionele architectuur en bovenal kwaliteit. Zodat u als eigenaar trots bent op uw huis, uw appartement aan zee of uw project waar ook in Vlaanderen.

 

 

 

Eenvoudig te beheren

Op de website kun je de projecten van Condius raadplegen. Dit inclusief de nog beschikbare items, de grondplannen, de locatie,… Dit alles is makkelijk te beheren in de handige backoffice van de website.

 

 


 

 

Daarnaast werd de website ook uitgerust met de ondersteuning voor video. Bekijk zeker eens het project van COND’OR en laat je verbazen door de adembenemende kustlijn van Nieuwpoort.

 

 

 

 

De visitekaartjes zijn ook een “work of art”. De kaartjes bestaan uit 2 op elkaar gekleefde papiersoorten die voorzien zijn van krasvrije matte plastificatie en embossing. Het resultaat zijn visitekaartjes die je gewoonweg wilt hebben.

 

 Bekijk de website hier!

 

Ook op zoek achter een toffe website of nieuwe visitekaartjes? Neem dan zeker contact op met FRITZ AND FREDDY via info@fritzandfreddy.com, de contact-pagina of het chatvenster.