Fritz And Freddy gaat all-in voor tevredenheid

Dat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen bij Fritz And Freddy is geen verrassing. Vanaf vandaag gaan we nog net dat stapje verder. Vanaf nu breiden we elke website uit met de handige chat-feature*.

Door deze update kun je tijdens het bewerken van je website altijd op de live-support rekenen van Fritz And Freddy. Zelfs zonder je bewerking stop te zetten. Rechtstreeks vanuit je admin-scherm.
Dit betekent dat je er nooit meer alleen voor staat tijdens het toevoegen, verwijderen of aanpassen van je foto’s, teksten, … Dat is pas support!


Dit is nog maar het begin!


De chatfunctie is nog maar de eerste stap in het bieden van uitstekende support aan onze klanten. In de toekomst willen we ook onze documentatie en opleiding online plaatsen. Dit maakt het eenvoudiger om deze up to date te houden.


Vervolgens gaan we de chat uitbreiden met een intelligente chatbot die kan antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten. Dit door onder anders links uit te spuwen naar onze online documentatie. Uiteraard zal het ook nog mogelijk zijn om rechtstreeks met onze developers of designers te spreken.

Schrijf je dus zeker in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Weeral iets unieks van Fritz And Freddy dat er BOENK OP zit!


Hulp nodig met je website? Neem dan zeker contact op met FRITZ AND FREDDY via info@fritzandfreddy.com, de contact-pagina of het chatvenster.

*Alle compatibele websites uit het verleden werden ook uitgebreid met deze feature. Benieuwd of jouw website ook een update gekregen heeft? Log je dan vlug in en ontdek het zelf! Zie je het chat-scherm niet? Contacteer ons gerust voor meer informatie.