Gratis 250 visitekaartjes bij je logo-redesign!

Primeur! Laat je logo opfrissen en ontvang gratis 250 gedrukte visitekaartjes.
Wil je ook hip het najaar ingaan met je zaak? Laat je logo onder handen nemen door de creatievelingen van Fritz And Freddy en ontvang 250 visitekaartjes gratis!

250 visitekaartjes gratis!

Vul je gegevens in om deel te nemen aan de actie


Waarom heb ik een logo-opfrissing nodig?

Bij Fritz and Freddy zijn wij geen dromers. Wij zijn nuchtere marketeers, ontwikkelaars en ontwerpers die het beste voor hebben met onze klanten. Daarom raden wij elke KMO aan om een professioneel logo te hebben. Waarom? Dat lees je hier:

Je logo is het gezicht van je bedrijf

In bijna elke interactie met je zaak komt je logo aan bod: Op je Instagram, in je praktijk, op je voertuigen,…

 

Een goed logo vat samen waar je met je bedrijf naar streeft in een passend beeld. Het roept de correcte gevoelens bij je klanten en zet meteen de toon voor elke nieuwe interactie. Beter dat je telkens een stapje voor bent dan dat je met een achterstand moet beginnen, toch?

Het bepaalt je eerste indruk

Een professioneel logo toont meteen aan dat je te vertrouwen bent en dat je bedrijf belangrijk is voor jou. Hoe kunnen klanten je ernstig nemen, als jij niet de tijd neemt om je uitstraling te verzorgen?

Meer herkenbaarheid

Mensen kunnen goed visuele zaken herinneren. Een goed en eenvoudig logo wordt dus in de klanten hun geheugen geprint. Wanneer de klant denkt aan je product of dienst, is je logo wellicht het eerste aan wat hij denkt.

Het is gewoon mega tof om een mooi logo te hebben voor je zaak.

Eerlijk, het is veel toffer om van je klanten complimentjes te krijgen over je logo, dan telkens te moeten uitleggen dat je “daar nog eens voor moet kijken”. Het gevoel dat je krijgt als je je logo geprint ziet op kledij, visitekaartjes, banners, voertuigen, gevelbekleding, vlaggen,… is voor ons al reden genoeg om te investeren in een logo-redesign. Zie het als een vroeg kerstcadeautje :)!

Hoe doe je mee?

Stap 1: Vul onderaan de pagina je gegevens in.

Stap 2: We contacteren je voor een afspraak.

Stap 3: Wij herwerken je logo.

Stap 4: 250 visitekaartjes worden volledig gratis ontworpen en gedrukt

 

 

Ben je niet zeker of jouw logo een opfrissing kan gebruiken? Zend het in voor de logo test en krijg een persoonlijke analyse!

Deze bedrijven gingen je reeds voor

Vul je gegevens in om deel te nemen aan de actie


Actie is onderhevig aan onze algemene voorwaarden. Enkel bij aankoop van een logo-redesign bij Fritz And Freddy. Voor meer informatie, contacteer ons via onze contact-pagina of via chat. Actie gelding van 11/09/2019 tot 11/10/2019.