Webdesign

Webdesign: de basis

Jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid begint bij jouw webdesign. Vanuit de eigenheid van jouw bedrijf formuleren we samen de doelstelling van jouw website gericht op jouw doelgroep. Van daaruit stellen we een duidelijke structuur waarbij we jouw verhaal samen of met behulp van een copywriter van betekenisvolle inhoud voorzien. Tijdens het ontwerpen bekijk ik samen met jou het ontwerp en overleggen we of alles in overeenstemming is met jouw doelgroep. Zelf denken we er al aan hoe we SEO kunnen voorzien in de website en hoe de site er op elk mogelijk toestel netjes uit zal zien.

 

One-page webdesign voor POP - Huisstijl

 

Deze inhoud is gelinkt aan de huisstijl en dan starten we met het webdesign. Hierbij verzorgen we het creatief ontwerp volgens de laatste nieuwe trends en vormgeving.

 

Vervolgens gaan ontwikkelaars aan de slag om met de laatste technologieën een vindbare (via zoekmachine optimalisatie) en gebruiksvriendelijke website te bouwen. Vanzelfsprekend is deze website ook responsive waardoor jouw doelgroep zowel via hun computer, tablet als smartphone ten eerste de inhoud netjes gepresenteerd krijgen, en ook actie kunnen ondernemen!

Responsive webshop voor De Stoffengalerij

Laat jouw doelgroep actie ondernemen via de juiste call-to-actions om:

  • Vrijblijvend contact op te nemen
  • Een prijsaanvraag door te sturen
  • Zich in te schrijven op de nieuwsbrief
  • Jouw LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter … – pagina te raadplegen/liken

Via een gebruiksvriendelijke CMS kun je op eender welk toestel de inhoud van jouw website aanpassen.

 

Via Google Analytics kun je jouw bezoeker statistieken opvolgen. Van de statistieken maken wij een rapport zodat de website standvastig bijgestuurd kan worden. Bij het analyseren kijken we niet enkel naar de website zelf maar naar het gehele plaatje. In welke mate versterkt bijvoorbeeld Facebook jouw vindbaarheid?

Website voor Sinelice - Huisstijl
Vraag informatie over een website of webshop

 

Recent