Waarom video’s gebruiken?

Sociale media draait rond video, je kan niet meer zonder.

Content met bewegende beelden is altijd sterker dan gewone tekst. Mensen blijven namelijk langer stilstaan bij berichten met fragmenten, waardoor de reacties positief zijn.

 

Ook onthouden mensen dit sneller waardoor ze erover praten met hun kennissen. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk met videomarketing te starten want mensen verkiezen om informatie te bekijken via een video dan te lezen in een tekst.

Wil je jouw bedrijf voorstellen op een unieke manier, dan is een creatieve video perfect voor jou!

 

Hoe zorg je ervoor dat je video kwalitatief is?

Eerst en vooral zorg je dat je het doel van je video weet. Zomaar een video plaatsen zonder enig overleg kan nadelig zijn voor je website of pagina. Zorg er ook voor dat het niet te lang duurt want de meeste mensen haken af als ze een fragment moeten bekijken van langer dan 2 minuten.

 

Het is dus belangrijk dat je de nodige informatie of voorstelling kunt beperken tot minder dan 2 minuten. Overspoel de mensen ook niet met te veel fragmenten in een korte tijd. De content die je zal plaatsen moet ook altijd representatief zijn. Als je jouw bedrijf voorstelt is het zeer belangrijk dat alles up-to-date is.

Wat zijn nu de voordelen?

Overweeg je om aan video marketing te doen?

Op zoek naar een creatieve manier om je bedrijf, product of dienst voor te stellen en je zoekt professionele hulp, kom dan gerust eens langs. We adviseren je graag in de ‘pro’s en contra’s’ ervan. Daarna helpen we je bij de productie van een professionele video!

Vraag informatie over video marketing  

Portfolio

Bekijk gerust eens onze recente video projecten. Have fun!