Een uniek en professioneel logo laten ontwerpen

De creativiteit van een krachtig logo schuilt binnenin!

 

Jouw logo bepaalt de basis van jouw uitstraling en de rode draad doorheen jouw huisstijl en communicatie. Het is het ‘gezicht’ op de identiteitskaart van jouw onderneming. Het maakt jouw bedrijf herkenbaar en bepaalt de eerste indruk.

 

Vanuit de visie ‘Zoek het nie te ver en dan is het goed gevonden’, focussen we op de kern van jouw bedrijf, jouw doelgroep, jouw missie en visie. We onderzoeken welke vormgeving jouw doelgroep het meest aanspreekt. Uiteraard worden jouw persoonlijke voorkeuren van vormen, kleur, beeldgebruik, slogan en baseline mee in rekening gebracht.

 

Is jouw uitstraling aan vernieuwing toe? Dan kan je bij FRITZ AND FREDDY ook kiezen voor een restyle. Jouw bestaand logo wordt opgefrist met behoud van herkenbaarheid en met de focus op de persoonlijkheid van jouw organisatie.

 

Logo
Logo

Iedere keer opnieuw zoeken we naar één of meerdere eigenschappen van jouw bedrijf en concept, die we op een unieke manier naar voor brengen. Als dat eenmaal lukt, dan is het logo precies waar het bedrijf voor staat. Dat is wat we willen!

Alhoewel het een harmonie is van zowel het beeldmerk als het woordmerk, zijn ze ook apart te gebruiken. Zeker het beeldmerk leent zich om te pronken op allerhande ontwerpen die allemaal een trotse vertegenwoordiger van jouw bedrijf worden!

 

Ook is het belangrijk dat het geheel veelzijdig is:

  • Je ontvangt een opmaak die zowel liggend als rechtopstaand gebruikt kan worden.
  • We zorgen ervoor dat jouw beeld- en woordmerk zowel op lichte als op donkere achtergrond beschikbaar is.
  • Doordat je alle nodige bestandsformaten ontvangt kan je zowel online als offline meteen aan de slag.

 

Vaak zit het “juist” in de details… En daar letten we op…

Vraag informatie over logo ontwerp

 

Je hebt al een logo?

Super! Dan geef je de mensen al een bepaald gevoel bij jouw bedrijf. Of is het niet zo super…? Aan de hand van een test vragen we eerst jouw bevindingen en vervolgens sturen we jou wat we ervan vinden! Een kijk van een externe en professionele partij kan goed zijn om even te peilen wat je nu precies uitstraalt naar de buitenwereld.

 

 

Doe de logotest